Nabij Hoorn – budget uitvaart

Bij het afscheid van een dierbare sta je binnen korte tijd voor veel keuzes. Wordt het een crematie of een begrafenis? Wordt de overledene in een uitvaartcentrum opgebaard of gewoon thuis? Door de 120 jaar ervaring helpt De Uitvaartspecialist je om de juiste keuzes te maken. Ook als je er voor kiest om de uitvaart helemaal zelf te regelen.

De Uitvaartspecialist heeft veel te bieden, wij kennen de weg als geen ander in West-Friesland. Geen kerk of zaal heeft voor ons nog geheimen zodat u met een goed gevoel de uitvaart kunt regelen die het beste bij de overledene past. De diensten die wij aanbieden zijn breed, van de aangifte van het overlijden tot aan advies over nazorg.

Collegiale diensten
Kiest u voor een andere uitvaartonderneming; ook dan kunt u gebruik maken van onze faciliteiten. Bijvoorbeeld het inhuren van rouwauto’s enzovoorts. Alles is bespreekbaar, vraag er naar bij uw uitvaartverzorger.

Zelf de uitvaart regelen
Steeds vaker willen nabestaanden de uitvaart helemaal zelf organiseren. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn. Indien u zelf de uitvaart organiseert kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld het vervaardigen van rouwkaarten of huur van een koeling ten behoeve van thuisopbaring.

Budget uitvaart
Uitvaartverzorging E.H.B.C. heeft een samenwerking met budgetuitvaart.nl, en verzorgt deze uitvaarten zoals beschreven op de website.

Wensen
Ook voor het opnemen van uw wensen, de zogenaamde voorbespreking, zijn wij u graag van dienst. Indien u een voorbespreking wilt kunt u contact met ons op nemen om een afspraak te maken met onze uitvaartverzorger.