Begrafenisverzorging op maat in Hoorn

Is er iemand in uw directe familiekring overleden en wilt u de uitvaart in Hoorn laten verzorgen door een betrouwbare uitvaartorganisatie? Uitvaartverzorging EHBC geeft op keurige wijze vorm aan een begrafenis of crematie, ongeacht hoe iemand is verzekerd. Wij nemen de begrafenisverzorging voor onze rekening zodat u zich kan richten op het afscheid van de overledene. Op die manier valt er een praktische last van uw schouders.

Een verzorgde uitvaart door Uitvaartverzorging EHBC

Bij het overlijden van een dierbare komt er allerlei regelwerk op u af. U dient de uitvaart te regelen en dan is het prettig om samen te werken met een betrouwbare en deskundige uitvaartondernemer. Uitvaartverzorging EHBC is een fijne organisatie om mee samen te werken. Samen met u gaan we in gesprek om de wensen van de nabestaanden te bespreken en te realiseren.

Begrafenisverzorging door een betrokken uitvaartorganisatie

EHBC is opgericht in 1894 en weet daarom als geen ander hoe de wensen van directe nabestaanden op nette wijze vorm te geven. Een begrafenis of crematie in Hoorn laat u daarom verzorgen door Uitvaartverzorging EHBC. Wij nemen het praktische werk voor u uit handen zodat u daadwerkelijk tijd heeft om te rouwen en afscheid te nemen. Verder kunt u bij ons ook terecht voor vragen of een goed advies over erfrecht, pensioenen en notariële zaken.